Chert belerángatták fia Elijah_Blue_Allman válási drámájába, miután Elijah elhidegült felesége azt állítja, hogy a popsztár elrabolta fiát tavaly év végén. Cher menye, Marieangela King újonnan benyújtott bírósági papírjában fogalmazta meg a megdöbbentő vádat. Elmondása szerint az emberrablás akkor történt, amikor ő és Elijah 12 napot töltöttek együtt New Yorkban, hogy „dolgozzanak” házasságuk megmentésén.

Állítólagos elrablás

A popsztár menye, felidézve a 2022. november 30-án, a házassági évfordulójukon történt incidenst, azt állítja, hogy négy férfi jött be az általuk használt szállodai szobába, és „eltávolították” Elijaht. Továbbá, hogy az egyikük azt mondta neki, hogy az anyósa bérelte fel őket. Ezek után így fogalmazott: – „nem tudtam hol van és nem tudtam felvenni vele a kapcsolatot ”.

Két gyermek két apától

A „popzene istennőjének” két házasságából két gyermeke született. Elijah a második gyermek, Cher minösszesen négy évig tartó házasságából a néhai Gregg Allmannel. A Turn Back Time slágergyártója néhány nappal azután ment feleségül a zenészhez, hogy 1975-ben elvált Sonny Bonótól. Cher első gyermeke az amerikai színész Chaz Bono, aki transzférfi, 2008-ban esett át nemváltó műtéten.

Zenész párok

Allman is követte anyja hivatását, amerikai zenész, gitáros, énekes lett. Korábban járt már Heather Grahammel, aki a Jade-t alakította a Másnaposok című filmen, Kate Hudsonnal , és Paris Hiltonnal  is. 2013 decemberében feleségül vette Marieangela Kinget, „Queenie”-t, a KING együttes angol énekesnőjét. A pár 2020 áprilisában szakított és Allman a következő évben nyújtotta be a válókeresetet. A válás azóta sem zajlódott le.

Marieangela, a Los Angeles-i bírósági tárgyaláson tett nyilatkozatában azt mondta, Cher a fia jóléte miatti aggodalmából szervezte meg az emberrablást, és ezért nem haragszik rá.

Elijah Blue és felesége, Marieangela King a The Cher Shown néhány évvel ezelőtt
(Fotó: Instagram/iamqueenyking)

Feldolgozatlan válás

Elijah-nak hosszú története van a kábítószerrel, különösen a heroinnal való visszaélésben, és tavaly augusztusban egy rehabon végzett. De úgy tűnik, azóta visszaesett. 2014-ben Allman bevallotta, hogy 11 évesen kezdett el drogozni, és évekig küzdött a heroinfüggőséggel , de azt állította, hogy 2008 óta tiszta.

Az elmúlt hat hónapban a Los Angeles-i Chateau Marmont szállodában élt, ahol a személyzet egyik tagja azt állítja „kábítószeresnek” tűnik, és „hajléktalanként él”.

Akkor került ki a nyilvánosság elé, amikor Allman a múlt hónapban a szálloda előtt elájult. Ez annak ellenére történt, hogy Cher felvett mellé egy gondozót, hogy vigyázzon rá, miután a közeli utcákon bolyongott.

Cher(77), akit a héten a párizsi divathéten találtak meg barátjával, Alexander Edwardsszal (36), még nem nyilatkozott a váddal kapcsolatban.

Források: foxnews.com , dailymail.co.uk , Instagram https://www.news24.com/

Ez is érdekelhet

Van már tapasztalatod a válással kapcsolatban? Esetleg van gondolatod, amit szívesen megosztanál másokkal is? Küld be történetedet szerkesztőségünkbe a magazin@valaskultura.hu e-mail címre. Történetedet álnéven vagy név nélkül is beküldheted, kérésedre a cikkben nem jelenítjük meg.