Válás utáni időszakban az emberek gyakran találják magukat az online társkereső világban, ahol az új kapcsolatok kialakítása és a partnerkeresés új kihívások elé állítja őket. A sikeres online társkeresés kulcsa részben abban rejlik, hogyan mutatjuk be magunkat egy vonzó és őszinte társkereső profil segítségével a potenciális partnereknek. Ebben a cikkben megosztunk néhány hasznos tippet és trükköt a profilkészítés terén.

Te is azon töprengsz, hogyan lehet vonzó társkereső profilt létrehozni válás után? A titok az önismeret. Az első és legfontosabb lépés az őszinte önértékelés és önismeret. Fontos, hogy reálisan lássuk önmagunkat, és kiemeljük azokat az erősségeinket és érdeklődési területeinket, amelyek vonzóvá tehetnek minket a másik fél számára. Ebben a folyamatban segíthet egy jó barát vagy családtag véleménye is.

Mire ügyeljünk társkereső profil létrehozásakor?

Amikor létrehozzuk a társkereső profilunkat, ügyeljünk a pozitív kifejezésekre. Kerüljük a negatív vagy panaszos hangnemet, és helyette hangsúlyozzuk azokat az értékeinket, amelyek fontosak számunkra. Legyünk őszinték, de kerüljük az intimebb részleteket az elsődleges bemutatkozás során.

Partnerkeresés kulcsa a fotó

A fényképek kiválasztása kritikus lépés. Válasszunk olyan képeket, amelyek valósághűen tükrözik személyiségünket és életstílusunkat. Kerüljük a túlzott szűrőket és fotóeffekteket, hiszen a valóságos és természetes megjelenés mindig vonzóbb.

kép: pexels

Segít a humor

A humor mindig jó választás. Egy könnyed, szellemes megjegyzés vagy vicces történet színesítheti a profilt, és könnyedebbé teheti az ismerkedést. Fontos azonban, hogy a humor ne sértő vagy nehezen érthető legyen.

Közös pont a hobbi

Az érdeklődési körünk bemutatása segít közös pontokat találni a másik féllel. Keressük meg azokat az hobbinkat, tevékenységeinket, amelyek fontosak számunkra, és írjunk róluk érdekesen és vonzóan.

Légy nyitott!

Ne feledjük a nyitottságot. Az online társkereső egy olyan tér, ahol az emberek különböző háttérrel, értékrenddel és életstílussal találkozhatnak. Legyünk nyitottak az új ismeretségekre, és ne zárkózzunk el azoktól, akik esetleg különböznek tőlünk.

Frissítsd a profilt

Végül, folyamatosan frissítsük a profilunkat. Az életünk és preferenciáink változnak, és fontos, hogy a társkereső profilunk is tükrözze ezt a fejlődést. Friss képekkel és információkkal könnyebben megtalálhatjuk azokat, akik valóban illeszkednek hozzánk.

A válás utáni online társkeresés izgalmas kihívásokkal járhat, de a megfelelő társkereső profil létrehozásával növelhetjük az esélyeinket a tartalmas kapcsolatokra. Legyünk önmagunk, őszinték és nyitottak az új lehetőségek felé, és a megfelelő társ hamarosan megtalál minket az online társkereső világban.

Írta: Fleischer Gabriella

Fleischer Gabriella – Párkapcsolati és válási tanácsadó.

Örülök, hogy elolvastad a bejegyzésem, remélem sikerült értékes gondolatokat átadnom számodra. Főképp válással kapcsolatos cikkeket írok. Ezek sokat segíthetnek neked abban, hogy egészségesebben túljuthass a váláson.